Köpa gåvokort

Hur fungerar gåvokort? Var kan man köpa gåvokort? Ja frågorna är många men vi har svaren. 

hur köper man gåvokort som julklapp till anställda
gåvor att välja mellan på gåvokort

Var kan jag köpa gåvokort?

Gåvokort köper du enkelt online. Det enda du behöver veta är vilken summa och hur många du behöver. 

Det finns självklart andra val du kan göra till detta som egen design på ditt gåvokort eller att skicka dina gåvokort digitalt istället för att dela ut fysiska gåvokort. Men om du vill ha det så enkelt som möjligt väljer du ett standardkort och antal sen är det klart. 

Hur går det till att köpa gåvokort?

Välj vilket gåvokort du önskar samt vilket värde gåvorna ska ha.

Beställer du mer än 50 gåvokort kan du välja en personlig hälsning i ditt gåvokort om du önskar.

Välj om du önskar dina gåvokort digitalt eller som fysiska gåvokort att dela ut.

Dina gåvokort levereras till ert kontor eller skickas önskat datum per sms eller email.

Val av gåvokort

Det svåraste beslutet när det kommer till att köpa gåvokort är vilket gåvokort man ska välja. Gåvokort kommer i flera olika prisklasser men även olika kort att välja på. Det som framförallt skiljer dessa gåvokort åt är utbudet av gåvor. 

Har ni exempelvis ett företag med många anställda är det enklast att välja ett gåvokort med ett brett utbud för att alla ska kunna hitta något de gillar. 

Vinga gåvokort

Vinga har ett stort och brett utbud av gåvor inom allt från elektronik och nöje till heminredning och välgörenhet. Det finns något för alla. De fyller regelbundet på med nya produkter om något tar slut och du kan även lägga in en bevakning om något du önskar är slut för tillfället. Här väljer mottagaren en gåva på alla kort utom Vinga home där mottagaren väljer gåvor i butiken upp till värdet på gåvokortet. Med Vinga home gåvokort kan du välja önskad summa från 160 kr och uppåt.

Joyful giftcard

Här är utbudet brett och det finns allt möjligt att välja mellan. Även här finns flera olika kategorier med allt möjligt att välja mellan. Det som utmärker Joyful från andra gåvokort är att här får man välja en eller flera gåvor utifrån deras diamantsystem. Exempelvis får man med kortet som har ett värde om 400 kr 4 stycken diamanter. Du kan då välja exempelvis 4 produkter som är värda en diamant vardera eller en produkt som är värd fyra diamanter.

House of Regalo

Ett gåvokort som utmärker sig genom att det kommer i en fin låda. Produktutbudet är relativt stort och brett men fokus ligger på matprodukter och hushållselektronik.

Tings giftcard

Det perfekta gåvokortet för matälskaren. Här finns gåvor i fin kvalitet till allt inom matlagning. Det som även skiljer detta gåvokort åt är att man får med en såkallad bonusgåva. En bonusgåva är en gåva som du lämnar tillsammans med ditt gåvokort.

Sagaform presentkort

Detta gåvokort fungerar nästan mer som ett presentkort än de övriga mer traditionella gåvokorten. Här kan du välja produkter upp till din summa i onlinebutiken. Här ingår personlig hälsning oavsett antal man beställer men nackdelen är då att det är lång leveranstid då korten trycks upp efter beställning.

Leverans av gåvokort

Som vi nämnde innan kan man välja att få sina gåvokort som fysiska kort eller digitalt som en pdf-fil, sms eller email. Det är inte alla gåvokort som erbjuder alla lösningar så önskar ni exempelvis få era gåvokort per sms är det bra att först se vilka som erbjuder detta innan ni väljer gåvokort. 

Fysiska kort

Beställer man fysiska gåvokort levereras detta till ert kontor. Önskar man annan form av leverans behöver ni meddela detta direkt vid beställning. Leveranstiden för fysiska kort kan skilja sig åt beroende på tidpunkt på året. När det exempelvis närmar sig jul eller är precis efter black friday så har alla speditörer fullt upp vilket kan göra att leverantiden ökar något. Andra saker som påverkar leveranstiden är om ni väljer att lägga in er egen personliga hälsning i era gåvokort. När man beställer gåvokort med personlig hälsning trycks dessa upp efter beställning vilket gör att leveranstiden blir längre än om man beställer standardkort. 

SMS

Väljer ni sms som leveranssätt får ni skriva en kort hälsning. Max brukar vara ett fåtal tecken så kanske något i stil med: ”Tack för ert arbeta under året. God Jul & Gott Nytt År önskar Företag X” . Vid sms leverans har ni möjlighet att välja vilken dag ni önskar era gåvokort skickas ut. 

Email

När ni väljer emailleverans av era gåvokort kan ni skriva en hälsning och i en del fall även lägga in eran logga eller önskad bild. Precis som med sms kan ni välja vilken dag ni önskar att era gåvokort skickas ut. 

PDF-filer

PDF-filer är ofta ett alternativ för de som är sent ute men ändå vill ge något i hand. Då kan man skriva ut dessa filer och dela ut dem när man önskar. En del föredrar även att skicka ut email själva av olika orsaker och då kan pdf-filer vara ett alternativ. Det är inte alla gåvokort som kan fås i pdf-filer så kontrollera detta innan beställning.